PHVS 3030 Vakuová svářečka PHILCO

Akce Tip
4 hodnocení
Značka: Philco
1 599 Kč –13 %
PHVS 3030 Vakuová svářečka PHILCO
1 599 Kč –13 % 1 399 Kč
Na dotaz
Položka byla vyprodána…

Vakuová svářečka

Vakuováním uchováme až po 4x delší dobu čerstvost potravin. Proto je vakuovačka skvělým způsobem, jak uchovat sezónní
potraviny a vyhnout se nechtěnému vyhození. Ušetříte peníze a zároveň prodloužíte čerstvost vašich potravin, protože je to
právě vzduch, který má vliv na rychlejší zkažení potravin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vakuová svářečka

Vakuováním uchováme až po 4x delší dobu čerstvost potravin. Proto je vakuovačka skvělým způsobem, jak uchovat sezónní
potraviny a vyhnout se nechtěnému vyhození. Ušetříte peníze a zároveň prodloužíte čerstvost vašich potravin, protože je to
právě vzduch, který má vliv na rychlejší zkažení potravin.
Už žádné okoralé sýry nebo vysušená šunka, která neláká k snědku. Nadbytečné porce, čerstvé bylinky, potraviny podléhající
rychlé zkáze, vše můžeme uchovat vakuově zabalené v lednici, mrazáku nebo ve spíži. Odsátím vzduchu a pečlivým svařením
ochráníme i aroma například u kávy. Další výhodou je, že díky pevně uzavřenému obalu se nic nevysype, nevylije, nelepí.
Otevřete, ukrojíte kousek a zase pohodlně a rychle uzavřete s naší novou vakuovačkou potravin PHVS 3030, je to doslova
Strážce Potravin.
Velmi mile vás překvapí, jak jednoduché je zacházení s PHILCO vakuovačkou potravin a jak skvělého vysátí a spolehlivého sváru
můžete dosáhnout. Také oceníte její tichost oproti ostatním.

Vlastnosti a funkce
Šířka fólie až 30 cm
Dotykový ovládací panel
Kompaktní design
Silná vakuová pumpa
Volba sváření pro suché nebo vlhké potraviny
Vakuování a sváření jedním stiskem 2v1
Spolehlivý svár o tloušťce 2 mm
Velmi tichý (<50dB) provoz
Povrch z nerezu
Ideální společník pro vaření metodou Sous Vide
Vakuovací sáčky součástí
Délka přívodního kabelu 80 cm

Příkon: 150 W
Barva: černá/nerez
Rozměry (v x š x h): 370 x 150 x 59 mm
Hmotnost: 1,4 kg
Napětí a frekvence: 220-240 V, 50/60 Hz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: