PHAO 1000 Horkovzdušná fritéza trouba PHILCO

Novinka
1 hodnocení
Značka: Philco
ZDARMAZDARMA 4 499 Kč –18 %
PHAO 1000 Horkovzdušná fritéza trouba PHILCO
4 499 Kč –18 % 3 699 Kč
Skladem v e-shopu (> 2 ks)

Horkovzdušná fritéza PHAO 1000 jde trochu dál, než klasické spotřebiče této kategorie. Krom klasického fritování horkým vzduchem máte možnost si například ugrilovat celé šťavnaté kuřátko na otočném rožni, usušit sezónní ovoce, zeleninu, nebo bylinky, připravit vynikající špízy, ohřát již uvařený pokrm nebo rozmrazit věci přímo z mrazáku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Horkovzdušná fritéza PHAO 1000 jde trochu dál, než klasické spotřebiče této kategorie. Krom klasického fritování horkým vzduchem máte možnost si například ugrilovat celé šťavnaté kuřátko na otočném rožni, usušit sezónní ovoce, zeleninu, nebo bylinky, připravit vynikající špízy, ohřát již uvařený pokrm nebo rozmrazit věci přímo z mrazáku.
Většina jídel je možné připravit bez použití oleje nebo jen s malým množstvím díky cyklonovému ohřevu, který rozproudí horký vzduch celým prostorem.
Fritéza Philco má přehledný LED dotykový displej s 9 automatickými programy pro ještě snazší ovládání. Samozřejmě máte i možnost vlastního nastavení doby a teploty dle vašich potřeb. V průběhu vaření si také lze rozsvítit žárovku uvnitř a zkontrolovat průběh bez nutnosti otvírání dvířek a zbytečně tak ztratit teplo.
S širokou paletou příslušenství připravíte v této fritéze velké množství různých jídle a hlavně zdravě.

Vlastnosti:
Kapacita 10 litrů
LED displej s dotykovým ovládáním
9 automatických programů
Velmi efektivní cyklonový ohřev
Nastavení teploty 40 – 200°C
Časovač
Vnitřní světlo
Průhledná dvířka
Příslušenství: Otočný rožeň, fritovací buben, 3 mřížkované pekáče, 1 plný pekáč, set jehlic na špízy, bezpečnostní rukojeť
Funkce sušení potravin
Inteligentní přerušení
Příkon 1500 W

Technické parametry:
Materiál: nerez/plast
Příkon: 1500 W
Rozměry: 34 x 34 x 37 cm
Hmotnost: 8 kg
Délka přívodního kabelu: 100 cm
Napětí a frekvence: 220-240 V, 50/60 Hz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: